Over Ons

JCI Collegetour & JCI Noord-West Veluwe

Wij zijn JCI Noord-West-Veluwe, een (inter)nationale service-club die zich inzet voor de maatschappij met als doel onze persoonlijke individuele ontwikkelingen te stimuleren. JCI, ook wel bekend als voorheen Juniorkamer, is voor ondernemende jongeren tot 40 jaar. 

Wij zijn een hechte groep met ieder ons eigen streven waar wij ons in kunnen ontwikkelen. JCI is hiervoor het uitstekende platform. ‘Learning by doing’ is ons motto. Wij organiseren daarom een veelvuldig scala aan activiteiten het jaar door, waar wij ons kunnen ontplooien, het jaarlijks gekozen goede doel steunen en tegelijk zorgen voor het nodige vermaak in de regio Harderwijk. De afgelopen jaren staan wij bekend om de organisatie van de Zeilregatta, Harderrun, en nu de jaarlijks terugkerende JCI Collegetour!

JCI Collegetour

Het doel van het organiseren van de JCI Collegetour is het realiseren van een groots jaarlijke terugkerend netwerkevenement voor bedrijvig Veluwe, misschien wel het neerzetten van het grootste netwerkevent in de regio, en zo te zorgen voor een avond vol vermaak en zaken in één. Wij zorgen voor een boeiende gastspreker, actueel en spannend, en laten deze interviewen door de meesterlijke Joost Hoebink, debattrainer, die ons alert houdt met zijn scherpe vragen. Vanuit de zaal mogen er vragen gesteld worden en zo ontstaat er een interactieve en vermakelijke avond in het theater van het Dolfinarium, onze vaste hoofdlocatie.

Share This